Wanneer plaats je het best social media content?

Wanneer plaats je het best een Tweet op Twitter, een update op Facebook, LinkedIN en Google+ of een Pin op Pinterest? Op welke tijden en dagen post je een Blog en hoe deel je die via de Social Media?
Kwam een leuke infographic tegen die ik graag met jullie deel omdat deze vooral kort, krachtig en overzichtelijk is. Naast de beste tijdstippen wordt ook aangegeven op welke dagen je welk sociale netwerk het best gebruikt. Als je mooie content op bijvoorbeeld jouw Blog of website geplaatst hebt, wil je natuurlijk wel dat deze gelezen en gedeeld wordt.

Op de juiste Social Media deze content delen en op de goede tijdstippen om zoveel mogelijk “lezers” te bereiken, is natuurlijk erg belangrijk. Helemaal als je ook met Social Media Marketing bezig bent.

Onder de infographic geef ik nog een samenvatting per Social Media netwerk met enkele tips en tricks vanuit mijn eigen bevindingen met de accounts van relaties die ik beheer en de accounts van mijzelf. Samen goed voor ruim 150.000 contacten op de Social media in voornamelijk Nederland en daarom ook wel een goede graadmeter. De infographic heb je misschien al eens gezien, maar de extra informatie en tips helpen je echt op weg 😉

De beste tijden om te posten op Facebook, Twitter, LinkedIN, Google+ en Pinterest!
deze link geeft meer info;

http://www.bedrijvenpagina-blog.nl/beste-tijdstip-om-te-posten-op-social-media/

kopieer en lees. Succes en deel graag je ervaringen