Presentatie Bergense Tas

Op donderdag 28 mei heeft het bestuur van VOB (Vereniging Ondernemend Bergen) de eerste “Bergense Tas” uitgereikt aan ondernemer en lid Aad de Jong van Bourgondisch Bergen.
De Bergense tas is een nieuwe variatie op de kunsttas die ieder jaar door de VOB beschikbaar wordt gesteld aan bezoekers en bewoners van de gemeente Bergen NH.

De tas is mede ontwikkeld om de verbondenheid van Bergense ondernemers te benadrukken en door middel van de teksten op de tas een indruk te geven welke culturele evenementen georganiseerd worden voor bewoners en bezoekers van Bergen. De VOB probeert hiermee ook een positieve bijdrage te leveren aan de culturele beeldvorming van Bergen en daarmee het dorp als geheel te promoten binnen en buiten de gemeente. De tas is verkrijgbaar bij aangesloten leden van de VOB die herkenbaar zijn aan een deursticker met een afbeelding van de rode tas.

Aad de Jong organiseert samen met een groot aantal Bergense horecazaken en andere sponsoren op 19, 20 en 21 juni dit jaar voor de vierde keer Bourgondisch Bergen en heeft speciaal voor deze gelegenheid aangeboden om gratis toegang te verlenen tot het evenement op vertoon van de Bergense Tas. Een deel van de opbrengst van het evenement wordt ook dit jaar weer gedoneerd aan een goed doel.